Μαθήματα Ελληνικής Μαγειρικής στο Rodos Palladium 2024.
Τα μαθήματα Ελληνικής μαγειρικής στο Rodos Palladium παραμένουν μια από τις πιο δημοφιλείς, αγαπημένες και διασκεδαστικές δραστηριότητες του ξενοδοχείου μας.
Οι επισκέπτες μας μπορούν να συμμετέχουν κάθε Τετάρτη σε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία με τον head Chef σεφ μας, κ. Αθανάσιο Κώτση. Ανακαλύψτε την ουσία της ελληνικής κουζίνας καθώς ο σεφ Κώτσης καθοδηγεί τους συμμετέχοντες στην προετοιμασία μερικών από τα πιο αγαπημένα ελληνικά πιάτα, όπως η δροσιστική Ελληνική σαλάτα, το τζατζίκι, η γευστική Κρητική σαλάτα Ντάκος και η μελιτζανοσαλάτα.
Κάθε συνεδρία δεν αποτελεί απλώς ένα μάθημα μαγειρικής, αλλά ένα ταξίδι στην καρδιά των ελληνικών γεύσεων. Ο σεφ Κώτσης μοιράζεται τις εξειδικευμένες τεχνικές και συμβουλές του, διασφαλίζοντας ότι θα επιτύχετε μια αυθεντική γεύση που σας μεταφέρει κατευθείαν στην ελληνική Μεσόγειο. Είτε είστε έμπειρος μάγειρας είτε μόλις ξεκινάτε, αυτά τα μαθήματα προσφέρουν κάτι για όλους.
Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να βελτιώσετε τις μαγειρικές σας δεξιότητες με τα καλύτερα!