Το Rodos Palladium Leisure & Wellness λαμβάνει το βραβείο Tripadvisor Travellers Choice 2020

pallad

Το Rodos Palladium Leisure & Wellenss έχει λάβει την αναγνώριση του Tripadvisor, αποσπώντας το βραβείο Travellers’ Choice 2020, βάσει ενός ολόκληρου έτους από κριτικές Tripadvisor που έλαβε από τους επισκέπτες μας το 2019. Αυτό το βραβείο αναδεικνύει τα αγαπημένα ξενοδοχεία των ταξιδιωτών σε όλο τον κόσμο και τιμά για την φετινή χρονιά 4.817 μοναδικές επιχειρήσεις*. Αυτό το βραβείο επιβεβαιώνει επίσης ότι το ξενοδοχείο μας έχει διακριθεί από το Tripadvisor, καθώς λαμβάνει συστηματικά θετικά σχόλια από τους ταξιδιώτες, και μας κατατάσσει στο 10% των κορυφαίων καταλυμάτων σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με μια δήλωση της επικεφαλής εμπορικής διευθύντριας του TripAdvisor Kanika Soni, «Οι νικητές των βραβείων Travellers’ Choice 2020 θα πρέπει να είναι περήφανοι για αυτήν την διακεκριμένη αναγνώριση. Αν και είναι μια δύσκολη χρονιά για ταξίδια και φιλοξενία, θέλουμε να γιορτάσουμε τα επιτεύγματα των συνεργατών μας. Οι νικητές των βραβείων είναι αγαπημένοι των ταξιδιωτών για την εξαιρετική εξυπηρέτηση και ποιότητα που προσφέρουν. Όχι μόνο αυτοί οι νικητές το αξίζουν, αλλά είναι επίσης μια εξαιρετική πηγή έμπνευσης για τους ταξιδιώτες καθώς ο κόσμος αρχίζει να ταξιδεύει ξανά.»

Επομένως, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αγαπημένους μας καλεσμένους και τους φίλους μας για τη συνεχή υποστήριξη και τα θετικά τους σχόλια και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για να προσφέρουμε το υψηλότερο επίπεδο φιλοξενίας για τα επόμενα χρόνια.

* Πηγή: Travel Daily News International.com